Essentra Components Minoségi Nyilatkozat

ISO9001:2000 LogoMoss felismerte, hogy folyamatos sikere azon is alapul, hogy képes ügyfelei elvárásainak megfelelni. Ezért stratégiai tervébe egy minden területre kiterjedo minoségpolitikát vezetett be.

Tejesköru misoségbiztosítási politika alkalmazott az üzletünk minden területén, a minoség a Moss-on belül mindenkinek felelossége

A teljesköru minoség céljának eléréséhez a következoket tartjuk magunkra nézve kötelezonek:

  • A minoségügyi szabályok és célok minden szervezeti szintnek biztosítottak, az elért célok jól meghatározott procedúráknak, munkafolyamat- instrukcóknak köszönhetoek.

  • A minoségbiztosítási folyamat minden szinten folyamatosan ellenorzi a belso minoségi szintet és méri ügyfeleink elégedettségét annak érdekében, hogy a hibákat még a gyökereknél feltárhassuk, ismételt elofordulásukat megelozhessük.

  • Minden munkatársunkat arra ösztönzünk, hogy tegyenek lépéseket a minoség javítására és csapatorientált kultúrát építsenek.

  • Meghatározzuk és mérjük mindenki szerepét ügyfeleink megelégedettsének javításában, mérheto célkituzésekkel kiszámíthatóságot teremtünk.

  • Beszállítóinkkal történo jó kapcsolat kialakításával pozitív hatást érünk el termékeink és szolgáltatásaink minoségében.

A Moss minoségpolitikájának megvalósítása érdekében elkötelezett a magas szintu személyi és szervezeti szinvonal elérésében.