Adatvédelmi irányelv

Az Essentra plc és leányvállalatai elkötelezték magukat a személyes adatok védelme és tiszteletben tartása mellett. Az irányelv (a Használati feltételekkel és a benne hivatkozott más dokumentumokkal együtt) a személyi adatok gyűjtéséhez, megadásához vagy feldolgozásához szolgál alapul.

A weboldal tulajdonosa és fenntartója az Essentra plc („mi", „bennünket" és „miénk", a szövegkörnyezettől függően). Az irányelv esetenkénti módosítására fenntartjuk a jogot, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze a weboldalon a frissítéseket.

Beleegyezése nélkül semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk Önről. Felkérhetjük, hogy adja meg nekünk személyes adatait az olyan szolgáltatásaink nyújtásához, mint válaszadás információkérésre, e-mail hírlevelek, meghívók és információk aktualizálása. A megrendelések feldolgozása és teljesítése céljából is kérhetjük a személyes adatait (például a nevét és e-mail címét), ha Ön üzleti ügyfelünk vagy annak megbízottja. A fent hivatkozott szolgáltatások vagy azok némelyike nyújtása céljából fel kell dolgoznunk és tárolnunk kell a személyes adatait, és esetleg át is kell adnunk ilyen feldolgozásra az Európai Gazdasági Térségen („EGT”) kívülre más alkalmazottaknak vagy a csoport vállalatainak az Essentraval és nemzetközi üzleti tevékenységével kapcsolatos kommunikáció vagy tájékoztatás javítása, az ügyfél-rendelések teljesítése és a fizetési adatok feldolgozása céljából. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az EGT-n kívüli egyes országok a személyes adatok vonatkozásában nem feltétlenül azonos szintű jogvédelmet biztosítanak, mint az EGT-n belüli országok. A személyes adatainak a weboldalon való megadásával Ön beleegyezik az ilyen feldolgozásba és átadásba az ilyen szolgáltatásokkal kapcsolatban és bármilyen más célra is, amihez az információ megadásakor hozzájárult. Ha az adatait az EGT-n kívüli bármilyen országban működő szerveknek át kell adnunk, minden ésszerűen szükséges lépést megteszünk annak biztosítására, hogy az ilyen információt biztonságosan, és az irányelvnek megfelelően kezeljék.


A személy adatainak védelme céljából megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk a személyes adatai tárolása és közzététele terén, hogy harmadik felek illetéktelen hozzáférésétől megvédjük. Igyekszünk biztosítani, hogy bármely fél, akinek az információt átadjuk, hasonló biztonsági intézkedéseket tegyen. Az internet azonban nem teljesen biztonságos médium, és Ön elismeri és tudomásul veszi, hogy nem felelünk a személyes adatok semmilyen illetéktelen használatáért, terjesztéséért, ebből eredő kárért vagy az adatok megsemmisüléséért, kivéve oly mértékig, amennyiben az ilyen esetet a mi hanyagságunk vagy szerződésszegésünk okozta. Felelősségünk és az Ön jogai a helyi törvények függvényében változhatnak.

Abban az esetben, ha a tevékenységet az Ön számára termékeket és szolgáltatásokat biztosító más szolgáltatónak átadjuk, Ön azt is tudomásul veszi, hogy az adatai e másik szolgáltatónak átadhatóak.

Ha nem ért egyet az adatvédelmi irányelvvel, vagy a fentiek szerint részünkre megadott adatok bármilyen felhasználásával, akkor a weboldalon ne adja meg a személyes adatait! Ha nem szeretne tőlünk tájékoztatókat kapni, kérjük, kövesse az e-mailekben vagy más tájékoztatókban látható utasításokat, amelyeket azzal a céllal küldünk, hogy a kapcsolattartási listánkról le tudjon iratkozni. Ha bármilyen kérdése van arról, hogyan használjuk fel az adatokat, kérjük, küldjön e-mailt az enquiries@essentra.com címre, vagy írjon nekünk az Avebury House, 201-249 Avebury Boulevard, Milton Keynes, Buckinghamshire MK9 1AU címre, vagy hívja a +44 (0) 1908 359100 számot, és kérje a helyettes vállalati titkárt.